Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Αποσπασμα Αρθρου το epoxikos forum

 

 

ΤΑΔΕ ΕΦΗ FIREMANΟΥΣΤΡΑΣ

Δημοσίευση  FIREMAN Σήμερα στις 11:49

«Ας δούμε όμως με τα δεδομένα που έχουμε μέχρι στιγμής σε περίπτωση κάθετης και όχι οριζόντιας «απογείωσης» ποιοι έχουν σειρά προτεραιότητας για να ξεκινήσουν τον χορό του Ζαλόγγου.

1] 1500 εποχικοί πυροσβέστες που προσλήφθηκαν με Προεδρικό Διάταγμα.
2] 1300 ΠΠΥ Υ.Ε. που κατέλαβαν μονίμων οργανικές θέσεις Δ.Ε. Γενικών Καθηκόντων
3] 40 ΠΠΥ Δ.Ε. που ήταν πάνω από 49 στην προκήρυξη, που με βάσει την μελέτη της ΕΠΠΥΕ δεν μπορούν να συνταξιοδοτηθούν από το ΠΣ.
4] 161+40 =201 ΠΠΥ Δ.Ε. που κάθε πικραμένος πιστεύει ότι επειδή ήταν πάνω από 45 στην προκήρυξη είναι μεγάλοι και θα φύγουν.
5] 300+161+40=501 ΠΠΥ Δ.Ε. που ο νόμος 3938/2011 τους θεώρει μεγάλους και τους δίνει μόνο την δυνατότητα να κάνουν υπό προϋποθέσεις ανανέωση πενταετίας!
6] 558+300+161+40=1059 ΠΠΥ Δ.Ε. «έως πιθανόν λόγω διαγραφών1000» ΠΠΥ, που είναι σήμερα πάνω από 35 χρονών και για την ΕΑΠΣ και την ΠΟΕΥΠΣ θεωρούνται μεγάλοι και κάνουν φιλότιμες προσπάθειες για να πετύχουν την απομάκρυνση τους απ το Π.Σ.
7] Από τους 1108 Δ.Ε.«πάνω - κάτω 50» ΠΠΥ κάτω των 35 σήμερα όσοι εκ των οποίων δεν εχουν το ανάλογο ύψος και δεν περάσουν τα αθλήματα και τις ιατρικές εξετάσεις όπως έντονα διατυμπανίζουν η ΕΑΠΣ και η ΠΟΕΥΠΣ και όχι μόνο.
8] 600 ΠΠΥ εκ πολιτών οι όποιοι έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να μείνουν αλάβωτοι, εάν και σε αυτούς δεν ζητήσουν για να μπουν στο μόνιμο προσωπικό να περάσουν ξανά αθλήματα, όπως έγινε με τον διαγωνισμό των 725 γενικών καθηκόντων που κάποιοι από αυτούς πήραν μέρος και αρκετοί κόπηκαν.
9] 850 επιλαχόντες ΠΠΥ που περιμένουν να κερδίσουν τα Διοικητικά Δικαστήρια για να γίνουν ΠΠΥ κάποιοι από αυτούς, γιατί με τον πίνακα επιτυχόντων δεν έχουν καμία τύχη!


Πάντως ένα σχόλιο που κυκλοφορεί τελευταία για τους επιλαχόντες ΠΠΥ στους κύκλους του ΠΣ είναι ότι :
«Εδώ κοιτάμε να ξεφορτωθούμε αυτούς που έχουμε ήδη, σιγά μην φορτωθούμε και άλλους από δαύτους!»
Έχοντας λοιπόν κάποιος ΠΠΥ τα παραπάνω στατιστικά μπορεί κάλλιστα να κατατάξει τον εαυτό του στην ανάλογη σειρά απόλυσης - κινητικότητας και να παρηγορηθεί ότι ίσως να μην κτυπάει για αυτόν η καμπάνα και να ξαπλώσει με απόλυτη ηρεμία στον καναπέ του.
Ε! Ε! Ε! Ξυπνήστε γιατί χανόμαστε.
Τα ψέματα τέλειωσαν.
Το παιχνίδι στήνεται μέρα με την μέρα.
Άλλα περιθώρια δεν υπάρχουν!
Ένας μήνας και κάτι έμεινε για να αρχίσουν τα όργανα.
Εδώ και τώρα ενωθείτε όλοι οι ΠΠΥ και τα σωματεία πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμιο των ΠΠΥ και να βγούμε στους δρόμους πριν είναι αργά. 
Θα φύγουμε είτε ξαφνικά οριζόντια είτε με δόσεις κάθετα.
Είμαστε ο πιο αδύναμος κρίκος έτσι όπως είμαστε διαλυμένοι που έπρεπε να μην μας κουνάει τίποτα και να έχουμε την προστασία της Τρόικας. 
Μην αφήνετε αυτούς που έφαγαν από το δημόσιο με χρυσές κουτάλες και σήμερα και ο τελευταίος το παίζει αφεντικό, να μας χρησιμοποιήσουν ως εξιλαστήρια θύματα εμάς τους ΠΠΥ με τα 700 ευρώ.
Που είδε κάποιος από εσάς 35 χιλιάδες ευρώ καθαριστικό!
Αυτοί τώρα που μιλούν για εξαθλίωση και περικοπές μισθών οι άκαυτοι, είχαν Μπάρμπα στην Κορώνη και είναι δημιούργημα Δημοσίων Σχέσεων των εκάστοτε κυβερνήσεων και βολεύτηκαν για μια ζωή με το χρήμα να ρέει.
Εμείς είμαστε δημιούργημα της ΤΡΟΙΚΑΣ γιατί είμαστε φτηνά εργατικά χεριά των 700 ευρώ. 
Αυτό είναι που πρέπει να στηρίξουμε και να φωνάζουμε παντού κάθε μέρα όπου και εάν βρισκόμαστε εάν θέλουμε να έχουμε  αυτό το πενιχρό εισόδημα που κάποιοι κάνουν φιλότιμες προσπάθειες για να μας το στερήσουν.»
.

Πηγη: http://epoxikos.forumotion.com
Δειτε ολο το Αρθρο:  ΕΔΩ