Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Διαγραφες Συναδελφων (Η Συνεχεια)

Εκτός μητρώου μισθοδοσίας οι δημόσιοι υπάλληλοι με προσωρινές διαταγές
Αποσπασματα Αρθρου Πρωτου Θεματος
Στην άμεση διαγραφή των συμβασιούχων από το Μητρώο Μισθοδοτούμενων του Ελληνικού Δημοσίου, που υπηρετούν στο δημόσιο με προσωρινές διαταγές ή ασφαλιστικά μέτρα, πρέπει να προχωρήσουν οι αρμόδιοι στους φορείς που εργάζονται, υπενθυμίζει σε σχετική εγκύκλιό του το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Όπως αναφέρεται στην εγκύκλιο, «η μη συμμόρφωση προς τις ανωτέρω υποχρεώσεις από τους κατά περίπτωση αρμοδίους υπηρεσιακούς παράγοντες επισύρει τις ανάλογες ποινικές και πειθαρχικές κυρώσεις. Σε κάθε περίπτωση η συμμόρφωση προς τις ανωτέρω υποχρεώσεις θα ελεγχθεί δειγματοληπτικά από το Σώμα Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης».


Σ.Δ
Καποιο γνωστο blog προσπαθησε να μπλεξει τις διαγραφες των Συναδελφων που απομακρυνθηκαν με αυτη την εγκυκλιο που ηταν μεσα με "προσωρινες διαταγες" με την γνωστη υποθεση των δικαστηριων και τις φαντασιοπληξιες και ανακριβειες που εγραψε.
Η αληθεια ειναι οπως λεει και η διαταγη του Α.Π.Σ επανω οτι με αυτη την εγκυκλιο απομακρυνθηκαν και οι Συναδελφοι μας, και καποιοι χαιρεκακα προσπαθουν να αναμειξουν και να ανακατεψουν ανομοια πραγματα, εχουν χασει εδω και καιρο την αξιοπιστια τους. Ευχομαστε καλο κουραγιο στους διαγραφεντες Συναδελφους και να τους δουμε και παλι κοντα μας.

Εν οψει αναδιαρθρωσης προπαγανδιζουν για ιδιον οφελος, αγνοωντας τον κλαδο μας..

Δειτε ολο το αρθρο   εδω