Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Πολεμος για μια θεση στην πυροσβεστική, Επιστολή αναγνώστη

Πολεμος για μια θεση στην πυροσβεστική, Επιστολή αναγνώστη
Αναγνώστης του bloko.gr μας έστειλε την ακόλουθη επιστολή...
"Πολεμος από αυτους που ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ τα ΜΟΡΙΑ να μπουν.
Κινουνται φανερα καποιοι και υπογειως καποιοι αλλοι, ανθρωποι βγαινουν εκτος εαυτου 2 χρονια τωρα, μας σερνουν στις ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ στα ΚΑΝΑΛΙΑ στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ.
Αλλα αυτοι που
αλλαξαν την Σωματικη τους Ικανοτητα εχουν ακομη πολλα να πουν.
ΓΙΑΤΙ ? Ρωτουν οι γυναικες μας, Γιατι ?? ρωτουν  τα παιδια μας  που μας εχουν “χασει” εδώ και 2 χρονια. Και τι να απαντησεις ? γιατι  κατι μου συνεβη πριν από χρονια και πηγα και το διορθωσα με ΝΟΜΙΜΕΣ Διαδικασιες του Κρατους, γιατι δεν μου ειπαν ποτε ότι δεν θα μπεις στο πυροσβεστικο σωμα αν δεν κανεις κατι να φας 10 μηνες εξτρα θητειας να “απολυθεις I1”. Μα, ΕΙΜΑΙ Ι1, η ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΙΑ με εκανε λεει για να παω σε μετεκπαιδευσεις και πολεμο ή ότι άλλο, “δεν είναι τιποτα μου ειπαν, αν διορθωνεται – διορθωνεται σε ΟΛΑ τα σωματα ασφαλειας ΜΠΟΡΕΙΣ να μπεις και στον ΣΤΡΑΤΟ.
Ναι, αλλα εδώ και 2 χρονια με λενε “παρανομο” “γιωτα” και στην υπηρεσια μου δεν εχω δωσει τετοιο δικαιωμα, μηπως πολύ το ανεχτηκαμε ? Μηπως οποιος λεει κατι μια Δ.Υ και στον εισαγγελεα ? Μας εκαναν δικαστηριο, δεν τους εφτανε, βαζουν τον Μητσοτακη να κανει “ελεγχο”.O θεσσαλονικιος στο καναλι ειπε για 170, που το βρηκε το νουμερο, το χουν ετοιμο ηδη ? H K.Y.A δεν προλαβε να βγει και η “Γ.Ι.Α” ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ. ΤΥΧΑΙΟ ????   είναι στημενος ο “ελεγχος” ??  ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ? ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΔΙΕΡΕΥΣΕ ? Ποιοι παιζουν με τα στρατιωτικα και προσωπικα μας απορρητα ?
Είναι για “ολους” λεει,τοτε γιατι “λες” για την Σωματικη Ικανοτητα και μας δινεις βορα στα “ορνεα” παλι ?Που να κανει ελεγχο ? Σε αυτους που είναι Ι1 ?
Σε αυτους που μαζι με την δηλωση καρφιτσωσαν και το πιστοποιητηκο της στρατολογιας για να μην τους “παγιδεψουν” μετα? Μηπως παραγινε το κακο ? ναι, ,μα  οι “αλλοι” λενε – στ @@@ μου οι “αλλοι” τι λενε, εσεις δεν ξερετε ότι ειμαστε Ι1 ?
δεν ξερετε ότι καταθεσαμε από την αρχη τι ειμασταν ?
δεν ξερετε ότι είναι κατι συνηθισμενο και το κανουν χιλιαδες σε όλα τα σωματα ασφαλειας, το πυροσβεστικο και τον Στρατο ?
 Τι περιμενετε για να τελειωνουμε με την αηδια αυτή, να εξοντωθουμε ? Δεν ξερετε ότι το θεμα είναι  νομοτεχνικο ? Ολοι κανουν λαθος ? Ο υπουργος λαθος, ο Στρατος λαθος το Συνταγμα λαθος για να μπουν αυτοι ? δεν ξερετε ότι θα το παμε στο Σ.Τ.Ε ή στο ευρωπαϊκο δικαστηριο ? Παρατησαμε δουλειες – ανοιξαμε σπιτια για να φυγουν αυτοι που εχουν 57 ΜΟΡΙΑ και να μπουν αυτοι  με τα 29 και τα 40 ? Οι αλλοι θα μεινουν ? θα καταρευσει ΟΛΟ το συστημα των επανεξετασεων στην ελλαδα  για 40 ανθρωπους που ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ τα ΜΟΡΙΑ ?  Ή ειδατε ότι με το δικαστηριο δεν βγαινει ακρη και πατε να πεταξετε  εξω  αυτους που η στρατολογια θα βαλει πρωτη γραμμη ??? Δεν σας εφτανε το δικαστηριο και ΟΛΑ αυτά που βαζετε στο ιντερνετ ? Οι συναδελφοι με νομιμως αλλαγμενο Ι τι σας κοιτανε και δεν σας τραβανε μια μηνυση ? τι περιμενουν ? ενώ υπαρχει  το δικαστηριο βγαινει  το  “γνωστο” παιδι του facebook και γραφει ακομα και το Π.Σ δεν του τραβαει μια μηνυση ? Συκοφαντες είναι, αναξιοι να λεγονται πυροσβεστες…Εγω δεν θα ελεγα ‘γιωταδες’ γιατι ΔΕΝ υπαρχουν στο Π.Σ. εξω οι συκοφαντες θα ελεγα. 
Αν δεν αναγνωριζεται την αλλαγη του ΣΤΡΑΤΟΥ με τις ανωτατες επιτροπες περαστε μας επιτροπη όπως τους ανω των 45 ετων ή περιμενετε να γινουμαι 45….
απο bloko.gr