Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Δεν θ' αφήσουμε κανένα να παίξει μαζί μας..." Επιστολή πενταετούς πυροσβέστη

Δεν θ' αφήσουμε κανένα να παίξει μαζί μας..." Επιστολή πενταετούς πυροσβέστη
Επιστολή στο bloko.gr πυροσβέστη πενταετούς υποχρέωσης για τον επανέλεγχο, τον τρίτο κατά σειρά, των πιστοποιητικών πρόσληψης. Ο πυροσβέστης ως τίτλο επιλογής γράφει: " η απαντηση μας στον υπουργο κυριο μητσοτακη απο του πενταετης πυροσβεστες "
"Ειναι ο 3 ελεγχος που κανουν στα δικαιολογητικα των πυροσβεστων πενταετους υποχρεωσης. Το σωμα επιθεωρητων -ελεγκτων δημοσιας διοικησης μετα απο
εντολη του υπουργου κ.μητσοτακη EKANE  ελεγχο στους 4.000 ΠΠΥ οσο αφορα την σωματικη ικανοτητα στρατου. Το πορισμα με αρ εκθεσης 152/Α/2013 αναφερει οτι οι υποψηφιοι εως 45 ετων  ΚΑΤΑ τον χρονο αιτησης συμμετοχης στον διαγωνισμο επρεπε να εχουν σωματικη ικανοτητα Ι1.
Αυτο το πορισμα μπας και το ξεχασε o κυριος υπουργος η σε καποιους δεν αρεσει???
Με εγραφο του αρχηγειου του πυροσβεστικου σωματος που προσυπεγραψε και ο νομικος συμβουλος του υπουργειου προστασιας του πολιτη με αριθ.πρωτ. 66642 Φ.109.1 αναφερει οτι στο πυροσβεστικο σωμα δεν εργαζεται κανενας πενταετης πυροσβεστης που να μην εχει σωματικη ικανοτητα Ι1 η με πλαστα χαρτια. Ο αργηγος του πυροσβεστικου σωματος, το νομικο τμημα του αρχηγειου  και ο νομικος συμβουλος του υπουργειου λενε ψεματα?
Δεν θα αφησουμε κανεναν να παιξει μαζι μας ουτε θα (χασουμε)το πορισμα οπως (εχασαν-πεταξαν) την πρωτη γμωμοδοτηση του ΝΣΚ."
bloko.gr