Τρίτη 20 Μαΐου 2014

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΕΝΤΑΕΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒ/ΧΩΝ ΠΥΡ/ΣΤΩΝ ΕΔΡΑ: ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΓΑΡΩΝ Δ/ΝΣΗ : ΠΛΑΤΕΙΑ ΗΡΩΩΝ 1 – ΤΚ 19100 ΜΕΓΑΡΑ ΤΗΛ.- FAX: 22960 29144 ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΝΟΜΙΜΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ (ΑΡ.ΚΑΤ..ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ 2454/5460/2003)
ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Π.Ο.Π.Υ.Σ.Υ.Π. www.pyrosvestes.gr mail: pyrosvestes.gr@gmail.com
ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 33 ΜΕΓΑΡΑ: 11/ 05/2014
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΛΩΝ
ΚΟΙΝ.: Π.Ο.Π.Υ.Σ.Υ.Π.
Το Σάββατο 10/05/2014 και ώρα 13,00 δεχθήκαμε και στο Προεδρείο μας αλλά και της Π.Ο.Π.Υ.Σ.Υ.Π. τηλεφωνική όχληση από Πρόεδρο τοπικού Σωματείου πλησίον του Σωματείου Μεγάρων που διατυμπάνιζε ότι μετακινήθηκε πεζοπόρο της 1εμακ από την περιοχή μας προς την περιοχή του.
Ο συνάδελφος, χωρίς να έχει ιδίαν άποψη, χωρίς να διασταυρώσει, εξέθετε όλους τους υπόλοιπους χωρίς να ισχύει τίποτα από αυτά που έλεγε στο τηλέφωνο.
Ας προσέχει ο συνάδελφος, στο μέλλον να ασχοληθεί με «τα του οίκου του» και τέλος ας κάνει και κανένα έγγραφο με τα προβλήματα των συναδέλφων της περιοχής του να δούμε και οι υπόλοιποι ότι έχει λόγο ύπαρξης.
Παρακαλείται η Π.Ο.Π.Υ.Σ.Υ.Π. να ελέγχει, να διασταυρώνει τις καταγγελίες και να ενημερώνει το Σωματείο.
Εφόσον ισχύουν οι τυχόν αναφορές, να ενημερώνεται και το Σωματείο αν δεν το γνωρίζει, και αν δεν γίνουν οι ανάλογες ενέργειες, να παρεμβαίνει η Π.Ο.Π.Υ.Σ.Υ.Π. όπως αυτή κρίνει.
Τέλος συνάδελφοι θα σας αποσταλούν έντυπα για συνδικαλιστική ενημέρωση και θα ενημερωθείτε με νεότερο έγγραφο για ενημέρωση που θα γίνει από το Σωματείο μας στις κατά τόπους Υπηρεσίες όπως έγινε πρόσφατα στα Μέγαρα.
Τις επόμενες ημέρες θα γίνει ενημέρωση στην Π.Υ. Ελευσίνας, 6ο Π.Σ. Αθηνών, 1ο Π.Σ. Αθηνών, Ν. Μάκρης, Πειραιά κ.α.
Ας επικοινωνήσουν οι συνάδελφοι για ότι προβλήματα έχουν με το Προεδρείο του Σωματείου μας.
Τέλος, ζητάμε από όλους τους συναδέλφους και όλα τα Σωματεία να βρίσκονται σε επαγρύπνηση, να ενεργοποιηθούν άμεσα ώστε από κοινού να ενισχύσουμε την προσπάθεια όλων μας και κυρίως της Π.Ο.Π.Υ.Σ.Υ.Π. για την επίλυση των εργασιακών προβλημάτων.
Παρακαλείται η Π.Ο.Π.Υ.Σ.Υ.Π. να αποστέλλει, εάν είναι εφικτό, όλες τις διαταγές που μας αφορούν στα fax των Σωματείων καθότι οι Π.Υ. δεν ενημερώνουν ως οφείλουν με αποτέλεσμα να μην γνωρίζουνε οι συνάδελφοι τα ισχύοντα και τις εξελίξεις.
Η Π.Ο.Π.Υ.Σ.Υ.Π. πρόσφατα βρέθηκε για ενημέρωση σε Κεφαλονιά, Ιωάννινα, Χίο, Εύβοια, Λαμία, Πύργο και όπου αλλού χρειαστεί.
Αυτή είναι μια ακόμα διαφορά με τα πανελλαδικά Σωματεία εκτός Π.Ο.Π.Υ.Σ.Υ.Π. Ενημέρωση και επίλυση προβλημάτων δεν θα δουν ποτέ τα μέλη τους. Παρακαλείται ο διαχειριστής της ιστοσελίδας για την έγκαιρη ανάρτησή της εάν το επιθυμούν.
-Ο- -Ο- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ