Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Τι συμβαινει μεταξυ του Σωματειου Αν. Μακ. Θρακης και του Σωματειου Βορειου Ελλαδος ???

Αισθανόμαστε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε όλους όσους συμμετείχαν και τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους τον συνδυασμό της Ομοσπονδίας μας.
  FIREMAN Χθες στις 09:31
Τουλάχιστον αυτοί είχαν την αξιοπρέπεια να πουν και ένα ευχαριστώ σε όσους συμμετείχαν στο ενωτικό ψηφοδέλτιο της ΠΟΠΥΣΥΠ.

«Με την ολοκλήρωση των αρχαιρεσιών για την εκλογή αιρετών μελών στο Συμβούλιο Μεταθέσεων των ΠΠΥ, άλλος ένας στόχος μας επιτεύχθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά, πως οτιδήποτε είναι αυτό που διεκδικούμε ενωμένοι, τελικά, το κερδίζουμε.


Πλέον, με την συμμετοχή ενός εκπροσώπου των ΠΠΥ προερχόμενου από την Ομοσπονδία μας στο Συμβούλιο του Επιτελικού Σχεδιασμού και με την εκλογή των 2 αιρετών μελών στο Συμβούλιο Μεταθέσεων, η Ομοσπονδία μας καθίσταται ο Αποκλειστικός Εκπρόσωπος των ΠΠΥ………………

Αισθανόμαστε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε όλους όσους συμμετείχαν και τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους τον συνδυασμό της Ομοσπονδίας μας, συμβάλλοντας τα μέγιστα ώστε να επιτευχθεί ο σημαντικότατος αυτός στόχος.
Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς!!!!
Δεσμευόμαστε για την καλύτερη δυνατή εκπροσώπηση σας.»


                                          Για το ΔΣ της Ομοσπονδίας μας                       

         

Ο Πρόεδρος


Φαραντάκης Αλέξανδρος

 

Ο Γ. Γραμματέας


Ανδρεαδάκης Βασίλειος



Συγκεκριμένα οι εκπρόσωποι των τριών σωματείων ΠΠΥ που είναι εκτός ΠΟΠΥΣΥΠ μαζί με τα μέλη των σωματείων τους και τους φίλους τους που κυρίως είναι από αυτούς που έχουν ανεξαρτητοποιηθεί στήριξαν το ψηφοδέλτιο της Ομοσπονδίας σε αντίθεση με άλλους που ενώ ήταν μέλη της κατέβηκαν ως ανεξάρτητοι και έκοψαν ψήφους από την παράταξη της.
Εν αντιθέσει ο πρόεδρος του ΑΜΘ ακλουθώντας την τακτική του αντιπροέδρου του, θέλοντας να δικαιολογήσει την καθαίρεση του απο το αξίωμα του Β΄ Αντιπροεδρου στην ΠΟΠΥΣΥΠ και κρύβοντας πίσω από την κουρτίνα τα πραγματικά αίτια, μας ανακοινώσε ότι:

Ο πρόεδρος του σωματείου ΑΜΘ εγραψε:

«Ως Σωματείο σας θέσαμε την ένστασή μας, στο να  συμπεριλάβατε στο ψηφοδέλτιο της Ομοσπονδίας για το συμβούλιο μεταθέσεων πριν αυτό κλείσει, συγκεκριμένα πρόσωπα τα οποία στρέφονται κατά του Σωματείου.
Αλήθεια πως γίνεται η Ένωση η οποία δημιουργήθηκε από δύο πρώην μέλη μας να είναι διασπαστές, και τα πρώην μέλη του Σωματείου μας  να κάνουν νέο Σωματείο,  με τις ευλογίες της Ομοσπονδίας μας παρακαλώ,  που σημαίνει ότι δεν δέχονται τις θέσεις αυτού και κατά συνέπεια της Ομοσπονδίας που ανήκουμε, να μας λασπολογούν και να μας κατηγορούν, και εσείς να τους εντάσσεται στο ψηφοδέλτιο σας, και να ζητάτε να τους ψηφίσουμε ………………………….»


Όμως για να δούμε χάρη σε ποιους πείρε τους ψήφους στην πραγματικότητα και βγήκε με ένα ψήφο διαφορά πρώτος στην προτίμηση των συνέδρων  μπροστά από Φαραντάκη και Παπαντώνη και έγινε Β΄ Αντιπρόεδρος αν και του ξίνισε και αυτή η θέση!

Μετά την προσφυγή των επιλαχόντων στα Διοικητικά Εφετεία και την ανοιχτή στήριξη του σε αυτούς το καλοκαίρι του 2012 ένα μέρος από ΠΠΥ μέλη του ΑΜΘ στράφηκε προς την ΕΠΠΥΕ και ένα άλλο κομμάτι του ξεκίνησε τις συναντήσεις για να κάνει καινούργιο σωματείο.
Παρόλα αυτά επειδή στα μέσα Ιανουαρίου του 2013 θα γίνονταν εκλογές στο σωματείο αποφάσισαν να κατέβουν σε αυτές με διαφορετικό ψηφοδέλτιο και να ασκήσουν απο μέσα τις ενστάσεις τους.
Όταν αυτό έγινε γνωστό ο πρόεδρος του ΑΜΘ έγινε έξαλλος γιατί έτσι δεν θα μπορούσε να πραγματοποιήσει το όνειρο του που ήταν να διεκδικήσει την προεδρία της Ομοσπονδίας μια και ο Παπαντώνης είχε κάνει κοιλιά.
Τελικά για να μην έχουν τα γνωστά κουτσομπολιά της Κατινιάς πήραν την απόφαση να πάρουν μέρος στις εκλογές τα 40 μετέπειτα ιδρυτικά μέλη του σωματείου Βορείου Ελλάδος σε κοινό ψηφοδέλτιο με τους υπόλοιπους  και μετέπειτα να παραιτηθούν ομαδικός από το σωματείο, ξέροντας ότι στην καταμέτρηση όχι απλώς θα ήταν τελευταίοι αλλά ότι μπορεί να μην είχαν «ψηφίσει» και τους εαυτούς τους.
Έτσι και έγινε και χάρισαν με τους ψήφους τους δυο συνέδρους συν, ελεγχόμενους από τον πρόεδρο του ΑΜΘ με τους οποίους όταν κατέβηκε στην Ομοσπονδια έκανε τα κονέ του και τις αγοροπωλησίες τουεξασφαλίζοντας την πρώτη θέση με ένα ψήφο διαφορά ανεξάρτητα εάν περίμενε ή του είχαν τάξει άλλη θέση στο Διοικητικό της ΠΟΠΥΣΥΠ.
Κατόπιν ο ενωτικός πρόεδρος το πρώτο που έκανε μόλις του δόθηκε η εξουσία ήταν να ασκήσει όχι μια, αλλά δυο φορές βέτο κατά τα λεγόμενα μεγαλοσυνδικαλιστών της ΠΟΠΥΣΥΠ, κατά της ένταξης του σωματείου ΠΠΥ Βορείου Ελλάδος ενώ είχαν σταλεί τα απαραίτητα έγραφα στον τότε πρόεδρο της Ομοσπονδίας του σωματείου για την εγράφη του.
Έτσι ο άνθρωπος από τον οποίο δρομολογήθηκαν οι μετέπειτα εξελίξεις δηλ η ένωση τριών σωματείων ΠΠΥ εκτός ΠΟΠΥΣΥΠ κλπ. έρχεται σήμερα και κάνει συγκρίσεις με ΕΠΠΥΕ και διασπαστές!!!!
Τουλάχιστον αυτοί που αποκαλεί με τον τρόπο του διασπαστές φανερά στήριξαν και ψήφισαν την παράταξη της ΠΟΠΥΣΥΠ και ενίσχυσαν με τον τρόπο τους την εκλογή του Πρόεδρου και του Γ. Γραμματέα της Ομοσπονδίας.
Αντίθετα κάποιος άλλος όνομα και μη χωριό που ανήκει στην ΠΟΠΥΣΥΠ με τα τσαρούχια, επιδεικτικά μπροστά στα μέλη του σωματείου τους έριξε άκυρο για να δείξει την δυσαρέσκεια του στις επιλογές της ηγετικής ομάδας της Ομοσπονδίας.
Άραγε, έχω μια απορία! 

Από πού ήταν τα περισσότερα άκυρα μια και οι συνάδελφοι είχαν τόσες επιλογές να ψηφήσουν όταν ακόμα και από αντίδραση θα μπορούσαν να ψηφήσουν την ΕΠΠΥΕ.



Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός από ευεργετηθέντα αχάριστο!

Αναδημοσιευση απο το :epoxikos.forumotion.com

ΥΓ

Τελικα προς τι ολη αυτη η γκρινια ????
Δεν εχει κανεναν αλλον "εναντιο" μεσα στα Σωματεια κανενας ?
Η μηπως κοιταμε τα μικροπολιτικα μας και οτι μας συμφερει  και αφηνουμε το εργασιακο μας μελλον και τα "σοβαρα" να τα χειριζονται αλλοι ?
Καλο θα ηταν ΟΛΑ τα ΣΩΜΑΤΕΙΑ και των ΠΟΛΙΤΩΝ και ΟΣΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΟΥΝ στην ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΑΣ η οποια εχει ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ οτι ΞΕΡΕΙ να ΠΑΛΕΥΕΙ για το ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ μας ΜΕΛΛΟΝ..
Ολα τα υπολοιπα ειναι μικροπολιτικες και ανουσια πραγματα τα οποια ΚΑΛΟ ειναι η ομοσπονδια να ΜΗΝ ΔΩΣΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ..